in

1973 Porsche 911 RSR

Al meer dan 50 jaar is de Porsche 911 een favoriet bij vele liefhebbers. Met de motor achterin en een inmiddels onmiskenbaar design verwent Porsche ons al jaren met de meest smakelijke auto’s. Keer op keer weet Porsche ons te verbazen door het 911- concept steeds verder fijn te slijpen, te evalueren, perfectioneren en dat allemaal zonder het basisconcept los te laten. De 911 van vandaag de dag wordt steeds beter terwijl de oude 911 zijn eigen perfectie houdt.

In deze video van Cinecars zien we de Porsche 911 RSR van Ron. Ron rijdt rally’s met een volledig geprepareerde ’73 Porsche 911 in RSR look. De 911 van Ron is een auto zonder compromissen. Hij heeft een dikke motor, korte versnellingsbak en een spijkerhard onderstel, maar ook een hele scherpe grens. Ga je daar overheen, dan straft hij je direct en genadeloos af. In deze configuratie zeker geen allemansvriend maar een echt rallybeest!

Een originele RSR is zeldzaam en onbetaalbaar, maar deze replica van Ron verdient de RSR badge. Hij ziet er prachtig uit, klinkt geweldig en is door een Porsche specialist opgebouwd. Kijk en geniet van deze nieuwe video van Cinecars.

Video: 1973 Porsche 911 RSR

  • Mr. Autostrada

    Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video