in

Porsche 911 Turbo S gespot met wel erg brede wielkasten

Volgens de beschrijving bij de video zou dit een prototype zijn van de 2019 Porsche 911 Turbo S, maar misschien is het wel gewoon een prototype voor Porsche’s nieuwe RWB-look.

Porsche is druk bezig met het testen van de nieuwe generatie 911 en verschillende modellen zijn al gespot op en rond de legendarische Nürburgring. Wat opvalt aan deze 911 Turbo zijn die krankzinnige wielkasten, het lijkt alsof Porsche gewoon een set overfenders ertegenaan heeft geplakt. Verder kunnen wij geen grote wijzigingen ontdekken en het is opvallend dat er niets gecamoufleerd is, wat meestal wel het geval is als er nieuwe carrosseriedelen op zitten.

De meest logische verklaring is dat Porsche onderhuids wat nieuwe componenten test op een licht aangepaste 991 Turbo. Maar misschien nemen ze ons ook gewoon allemaal in de zeik met die wielkasten, niet omdat het moet maar omdat het kan.

Video: Porsche 911 Turbo S

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Honda Integra 321 kmh

Deze Honda Integra haalt 321 km/h en is de snelste FWD

Porsche 911 GT2 RS

Nu officieel: Porsche 911 GT2 RS heeft 700 pk!