in

Porsche brengt de Porsche 911 Sally Special uit!

In 2006 kwam de animatiefilm ‘Cars’ uit, voor veel kinderen van toen was Lightning McQueen een ware held. De film deed het goed en er kwamen ook vervolg films op, Cars 2 in 2011 en Cars 3 in 2017. De Film werd geproduceerd door Pixar en het bleek een van de succesvolste ooit, wat knap is als je bedenkt dat Pixar ook ‘Toy Story’ en ‘The Incredibles’ maakte.  

Maar genoeg over Pixar, in de Cars films zit het personage Sally, een auto geïnspireerd op de Porsche 911 Carrera uit 2002. Porsche en Pixar hebben besloten om de handen in een te slaan en een speciale Porsche 911 Sally Special uit te brengen. 

Er wordt er maar één gemaakt speciaal voor de Monterey Car Week in Californië. Deze ‘one of his kind’ wordt geveild en jij kan hem dus bemachtigen. Met het opgehaalde geld voor de Porsche steun je ook nog eens een goed doel, een win win situatie! Het geld gaat naar de Girls Inc. Een Amerikaanse organisatie die jonge meiden aanmoedigt sterker in hun schoenen te gaan staan.  

De Sally Special zit vol met unieke details uit de film of details die Porsche zelf heeft bedacht. Omdat de Auto’s in de film zelf het personage zijn heeft Porsche het interieur zelf bedacht. In een fotoreportage van de Sally Special zie je de Kachow knop voorbij komen en nog veel meer!

Hieronder vind je de video van Porsche en Pixar over de bekendmaking van Porsche 911 Sally Special!   

Video: Porsche brengt de Porsche 911 Sally Special uit!

author avatar
Jur Redacteur
Student Fontys Hogeschool Journalistiek. Droomt van een Volkswagen T1 Busje

Reageer op deze video

crash compilatie week 26

De Motorsport Crashes van 2022 week 26

Een Aston Martin Valkyrie in het drukke Monaco

Aston Martin Valkyrie door het drukke Monaco