in

Porsche Cayman GT4 Clubsport spint over koelvloeistof

De Porsche Cayman GT4 Clubsport is het nieuwe instapmodel van de Duitse fabrikant op het gebied van raceauto’s. We zeggen wel instapmodel, maar met 425 pk op 1.320 kg is het gewoon een serieus wapen op het circuit.

De coureur in deze video was aan het testen met zo’n Porsche op het prachtige circuit van Mid-Ohio. Op een bepaald punt wil de coureur remmen voor een bocht, als de raceauto plotseling uitbreekt bij een snelheid van dik 200 km/h. Zonder het te weten is de coureur over een koelvloeistofspoor gereden en daardoor glijdt de Cayman GT4 Clubsport op hoge snelheid, achterwaarts van de baan.

Hit coolant in braking zone. Luckily the safety equipment worked and I walked away without any significant injury,” schrijft de coureur bij de video.

Zoals je kunt zien in beide video’s heeft de coureur enorm veel mazzel gehad dat hij geen andere auto’s heeft geraakt of over de kop is gegaan.

Via: Reddit

Video: Cayman GT4 Clubsport spint over koelvloeistof

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Hummer H1 en Suzuki Jimny houden een dragrace

Hummer H1 en Suzuki Jimny houden een dragrace

Ferrari F40 in hartje Londen

Drie Ferrari F40’s verzamelen zich in hartje Londen