in

Porsche Panamera GTS blaast met 350 km/h langs politie

Toch leuk als dat legaal mag, met 350 km/h een politiebus passeren. En ook al mocht het niet, dat busje haalt deze Porsche Panamera GTS nooit meer in!

Tuner HGP heeft deze specifieke Panamera GTS van een twee ton wegende GT veranderd in een hypercar. De stage 3 tune van HGP zorgt voor een verdubbeling van het vermogen dat de achtcilinder produceert. Normaal perst de 4.0-liter Biturbo er 460 pk uit, maar nu 962 pk!

Dit wordt behaald door een groter inlaatspruitstuk, inlaatslangen met groot volume, een bewerkte turbocompressor met grotere turbine en compressorwiel, versterkte lagers en andere laaddruksensoren. Tevens wordt de software van de ECU en de transmissie aangepast.

Voor deze upgrade betaal je €25.000, maar dan heb je potentieel wel de snelste Panamera ter wereld. De teller stopt weliswaar bij 330, maar volgens de GPS blaast deze Porsche door tot ruim 350 km/h.

Video: Panamera GTS blaast met 350 km/h langs politie

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Eén reactie

Laat een reactie achter
  1. wat een idioot om met zo een snelheid auto te rijden, Ja AUTO je bent geen vliegtuig. Als dat in Nederland met die snelheid gereden word is het gelijk auto en je bankrekening inleveren. mocht je nog slachtoffers gemaakt hebben dan is het moord met voorbedachte raden. dus levenslang in de bak zo kan je nooit meer met je auto over de weg vliegen.

Reageer op deze video

Tiff Needell test de BMW 3.0 CSL

Tiff Needell test de BMW 3.0 CSL

Grosjean test voor het eerst met IndyCar

Grosjean test voor het eerst met IndyCar