in

Porsche Panamera Superstars Test

De Superstars Series is een toerwagen serie die zijn oorsprong vind in Italië. Sinds 2004 is dit dé toerwagen serie van Italië en inmiddels is de serie uitgegroeid tot internationaal kampioenschap. Een vrij breed reglement zorgt ervoor dat er een hoop verschillende auto’s op de grid staan waaronder deze Porsche Panamera.

Hoewel dit niet de meest voor de hand liggende raceauto is zal Petri Corse dit jaar de Porsche Panamera runnen. Teameigenaar Simone Petri: “Op dit moment loopt de motor op de dyno en wij weten nu al dat er nog meer performance aanwezig is. Daarbij behoeven wij geen compromissen voor de betrouwbaarheid te doen. Ook zullen er aan het chassis een groot aantal upgrades gedaan worden. Wij hebben besloten om in deze auto te investeren en om aan een competitief kampioenschap deel te nemen waar veel concurrentie tussen de merken is.” 

In onderstaande video zien we de shakedown van de Porsche Panamera op Monza.

Video: Porsche Panamera Superstars

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

6 second Pro Mod Toyota Supra

6 second Pro Mod Toyota Supra

Mercedes Benz CLA 45 AMG Promovideo

Mercedes-AMG CLA45 Promovideo