in

Porsche spint vlak voor Westfield bij Schwedenkreuz

In deze video rijden we mee met een Westfield Megabusa op de Nordschleife, oftewel een Westfield met een 1.3-liter viercilinder Hayabusa blok met 197 pk. Vlak voordat de Westfield bij Schwedenkreuz aankomt wordt hij “ingehaald” door een Porsche, ingehaald zetten we tussen quotes omdat de sportauto al slippend in een wolk van rook voorbij komt.

Wat er precies gebeurt is op de beelden niet goed te zien, maar waarschijnlijk is de Porsche met een wiel in het gras terechtgekomen. De Porsche scheert rakelings langs de Westfield Megabusa en stuitert via de vangrail terug de baan op. De inzittende van de Westfield hebben extreem veel geluk dat ze niet in de flank geraakt worden bij 200 kilometer per uur. Dat de vrouw vervolgens de arm van de bestuurder grijpt, terwijl hij de auto veilig tot stilstand probeert te brengen, is ook niet echt slim. Ik hoop dat ze nog wel even gestopt zijn om de hulpdiensten te bellen!

Video: Porsche spint vlak voor Westfield

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Sabine Schmitz vergelijkt haar 997 GT3 RS met 991 GT3

Sabine Schmitz vergelijkt haar 997 GT3 RS met 991 GT3

VKV City Racing 2014 Highlights

VKV City Racing 2014 Highlights