in

Powerslidende LaFerrari Aperta achtervolgt Carrera GT

De eigenaar van deze zwarte LaFerrari Aperta is duidelijk vrij comfortabel in het powersliden met zijn hybride hypercar. De bestuurder in kwestie is dan ook bekend op Instagram onder de naam ‘Powerslidelover’ en hij doet zijn naam met recht eer aan.

Deze Italiaan bezit een indrukwekkende reeks exoten en hij is niet bang om ze tot het uiterste te pushen, ongeacht hoe waardevol ze zijn. In zijn laatste avontuur reed Powerslidelover op een vloeiende weg achter een Porsche Carrera GT aan, met een Singer 911 in zijn nek. In de bochten besloot de populaire Instagrammer zijn LaFerrari Aperta dwars te gooien en vol het gas erop te zetten, met dikke zwarte strepen en rookgordijn als gevolg.

De LaFerrari Aperta is gelimiteerd tot slechts 210 exemplaren en wordt aangedreven door een 6,3 liter V12 gekoppeld aan een elektromotor die samen 963 pk leveren. De huidige waarde van de dakloze hypercar is zo’n 5 miljoen euro. Een passagier in de Singer 911 was gelukkig zo attent op zijn telefoon erbij te pakken en de powerslides te filmen.

Video: Powerslidende LaFerrari Aperta

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Start F1 Monaco 2019

De start van Grand Prix Monaco zat vol actie

800pk-audi-a5 driftauto

Dit is een 800 pk sterke Audi A5 driftauto!