in

Raceism 2019 Aftermovie is weer ontzettend dik

We delen de aftermovies van Raceism nu al een paar jaar met jullie en iedere keer kijken we met open mond naar al het moois op dit evenement. Ook in 2019 werd Raceism gehouden bij het Municipal stadion in Wroclaw, waar maar liefst 1.000 getunede auto’s tentoongesteld stonden.

Elk jaar komen autobezitters van Groot-Brittannië tot Centraal-Rusland samen op Raceism om te strijden voor de prijzen en nieuwe trends te introduceren in de wereld van tuning. Adrian Kapica, CEO van Raceism, organiseerde het eerste evenement in 2010. Toen kwamen er ongeveer 15 auto’s opdagen. Negen jaar later is Raceism uitgegroeid tot de grootste en mooiste modified car show van Europa.

Uit de tienduizend inzendingen koos de vakjury de duizend mooiste auto’s voor het driedaagse evenement. Een aantal daarvan zie je in onderstaande aftermovie. Dit is er een voor de Bucket List!

Video: Raceism 2019 Aftermovie

  • Mr. Autostrada

    Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Raceism 2019 Aftermovie is weer ontzettend dik

Reageer op deze video