in

Rain Dance tijdens 24H Nurburgring 2013

De 24 uur van Nurburgring 2013 werd afgelopen weekend verreden in een compleet verregende Eifel. De race ging van start onder droge omstandigheden maar als snel kwamen er flinke regenbuien tevoorschijn. De Nordschleife is al niet het makkelijkste circuit ter wereld maar heftige regenbuien en mist maakten de omstandigheden voor de coureurs bijna onmogelijk.

Tijdens de 24 uur van Nurburgring 2013 monteerde het DRIVE kanaal een GoPro-camera aan de helm van coureur Leh Keen, Keen bestuurde een Porsche 911 GT3 R  in extreem natte omstandigheden voordat de race werd geschorst voor een periode van 9 uur. Onderstaande video van Drive laat je op het puntje van je stoel zitten terwijl je vol bewondering kijkt naar hoe Leh Keen alles op alles zet om zijn achterwielaangedreven Porsche 911 GT3 R op de baan te houden.

Zoals gezegd werd de race niet veel later gestopt voor een periode van 9 uur vanwege de erbarmelijke condities, na de herstart reed het Black Falcon team van Bleekemolen, Schneider en Edwards naar de overwinning. Daar krijgen jullie binnenkort een video van te zien maar eerst deze geweldige beelden!

Video: Rain Dance tijdens 24H Nurburgring

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

2 Reacties

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

DRIVE - Chris Harris test Ford Fiesta ST

DRIVE – Chris Harris test Ford Fiesta ST

Tyrrell P34 onboard

Formule 1 1977 – Onboard bij Tyrrell P34 in Monaco