in

Rechts inhalende Volvo-bestuurder speelt de vermoorde onschuld

In deze video rijden we mee met een Nederlandse bestuurder op de A67 bij Venlo. De bestuurder rijdt op de linker rijbaan met een GPS-snelheid van 126 km/h en passeert diverse vrachtwagens die op de rechter rijbaan rijden. Zodra de dashcammer de vrachtwagens is gepasseerd gaat hij netjes naar rechts en wordt vrijwel direct verrast door een Volvo V40.

Waar de Volvo V40 precies vandaan komt is onduidelijk, haalde hij eerder al vrachtwagens in via de vluchtstrook of probeerde hij via de de rechter rijbaan de dashcammer te passeren. Eén ding is zeker, de Volvo-bestuurder zit hoe dan ook fout. Daar denkt hij zelf echter anders over.

Even verderop stoppen de twee bestuurders op de vluchtstrook en daar speelt de Volvo-bestuurder de vermoorde onschuld. Het is moeilijk te horen wat hij zegt, maar we horen hem onder andere roepen: “Jij bent schuldig, je raakte mijn auto.” en “Ik was jou al voorbij en jij gaat naar rechts.

Op de video is echter duidelijk te zien dat er niemand op de rechter rijbaan reed na de laatste vrachtwagen. De Volvo-bestuurder komt dus ergens vandaan waar hij niet vandaan hoort te komen.

Video: Volvo-bestuurder speelt de vermoorde onschuld

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Honda NSX vs BMW M5 Competition vs AMG E63 S

Honda NSX vs BMW M5 Competition vs AMG E63 S

Lamborghini Huracan Performante knalt tegen boom

Lamborghini Huracán Performante knalt tegen boom