in

Rechts inhalende Volvo-bestuurder speelt de vermoorde onschuld

In deze video rijden we mee met een Nederlandse bestuurder op de A67 bij Venlo. De bestuurder rijdt op de linker rijbaan met een GPS-snelheid van 126 km/h en passeert diverse vrachtwagens die op de rechter rijbaan rijden. Zodra de dashcammer de vrachtwagens is gepasseerd gaat hij netjes naar rechts en wordt vrijwel direct verrast door een Volvo V40.

Waar de Volvo V40 precies vandaan komt is onduidelijk, haalde hij eerder al vrachtwagens in via de vluchtstrook of probeerde hij via de de rechter rijbaan de dashcammer te passeren. Eén ding is zeker, de Volvo-bestuurder zit hoe dan ook fout. Daar denkt hij zelf echter anders over.

Even verderop stoppen de twee bestuurders op de vluchtstrook en daar speelt de Volvo-bestuurder de vermoorde onschuld. Het is moeilijk te horen wat hij zegt, maar we horen hem onder andere roepen: “Jij bent schuldig, je raakte mijn auto.” en “Ik was jou al voorbij en jij gaat naar rechts.

Op de video is echter duidelijk te zien dat er niemand op de rechter rijbaan reed na de laatste vrachtwagen. De Volvo-bestuurder komt dus ergens vandaan waar hij niet vandaan hoort te komen.

Video: Volvo-bestuurder speelt de vermoorde onschuld

Rechts inhalende Volvo-bestuurder speelt de vermoorde onschuld

Wat vond je van deze video?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 − acht =