in

Red Bull Athlete Machine

Red Bull is een van die bedrijven die in bijna iedere tak van de sportwereld actief is. Van Pro Skateboarding tot Hordelopen, van Golf tot aan Formule 1. De sponsoring van Red Bull is wijdverspreid sinds de start van het merk, deze schitterende video presenteert een aantal van de grootste sterren uit de Red Bull familie om ons eraan te herinneren waarin de energy drink fabrikant actief is.

In deze video heeft het Oostenrijkse bedrijf een Rube Goldbergmachine gemaakt, een apparaat waarbij verschillende delen zo opgebouwd worden dat ze een kettingreactie veroorzaken die uiteindelijk helemaal aan het eind zijn doel bereikt. Pro skaters Joey Brezinski en Ryan Sheckler, hordeloper Lolo Jones, Sky Diver Sean MacCormac, motorcrosser Robbie Maddison, Trophy truck racer Bryce Menzies en Rhys Millen in zijn Hyundai Genesis Coupe drift auto werken allemaal samen om een blikje Red Bull te bevrijden van een blok ijs.

Dit is natuurlijk nog maar een select gezelschap van de Red Bull atleten, maar het geeft ons in ieder geval een prachtig inzicht hoeveel talentvolle atleten Red Bull in haar stal heeft.

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

met 206 km/h door een bos

Met 206 km/h door een bos

Jay Leno's Garage - 1971 Porsche 911T

Jay Leno’s Garage – 1971 Porsche 911T