in

Red Bull Athlete Machine

Red Bull is een van die bedrijven die in bijna iedere tak van de sportwereld actief is. Van Pro Skateboarding tot Hordelopen, van Golf tot aan Formule 1. De sponsoring van Red Bull is wijdverspreid sinds de start van het merk, deze schitterende video presenteert een aantal van de grootste sterren uit de Red Bull familie om ons eraan te herinneren waarin de energy drink fabrikant actief is.

In deze video heeft het Oostenrijkse bedrijf een Rube Goldbergmachine gemaakt, een apparaat waarbij verschillende delen zo opgebouwd worden dat ze een kettingreactie veroorzaken die uiteindelijk helemaal aan het eind zijn doel bereikt. Pro skaters Joey Brezinski en Ryan Sheckler, hordeloper Lolo Jones, Sky Diver Sean MacCormac, motorcrosser Robbie Maddison, Trophy truck racer Bryce Menzies en Rhys Millen in zijn Hyundai Genesis Coupe drift auto werken allemaal samen om een blikje Red Bull te bevrijden van een blok ijs.

Dit is natuurlijk nog maar een select gezelschap van de Red Bull atleten, maar het geeft ons in ieder geval een prachtig inzicht hoeveel talentvolle atleten Red Bull in haar stal heeft.

Red Bull Athlete Machine

Wat vond je van deze video?

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.