in

Renault Megane haalt in over doorgetrokken streep op drukke N46

Op veel eenbaanswegen is er een inhaalverbod, wat door middel van een doorgetrokken streep gehandhaafd wordt. De dubbele witte middenstrepen met groene kleur ertussen geven aan dat er op deze N-weg een maximumsnelheid geldt van 100 kilometer per uur. Dat was echter niet snel genoeg voor de bestuurder van een Renault Megane.

In deze dashcamvideo, opgenomen op de N46 richting Stedum, zien we de Megane tegen het verkeer in rijden op de andere weghelft. In eerste instantie is er geen tegemoetkomend verkeer, maar op het moment dat de Renault-bestuurder terug naar rechts wil komt er een Peugeot aan.

We hebben al vaker idiote inhaalacties gezien op N-wegen die maar net goed gingen en hoewel deze bestuurder wat meer marge had, blijft het onvoorstelbaar dom om dit soort inhaalacties uit te voeren op N-wegen.

Video: Renault Megane haalt in over doorgetrokken streep op drukke N46

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Nederlander crasht met BMW 328i in Flugplatz

Nederlander crasht met BMW 328i in Flugplatz

Onboard bij de Tyrrell P34 zeswieler op Circuit Zandvoort

Onboard bij de Tyrrell P34 zeswieler op Circuit Zandvoort