in

Rides – Chevrolet Corvette C6

In onze nieuwe webserie ‘Rides’ bezoeken we eigenaren van supercars en sportauto’s. In deze aflevering vertelt Martin over zijn prachtige Chevrolet Corvette C6!

Martin is een autoliefhebber in hart en nieren, het begon allemaal met een Toyota MR2 (NA & Turbo) en via een Honda S2000 en BMW E60 M5 kwam hij uit bij deze knalrode C6 Corvette. In eerste instantie stonden een Porsche Boxster S en BMW Z4 wat hoger op zijn verlanglijstje, maar na een testrit in de 400 pk sterke Corvette was de 29-jarige snel om.

De 6.0-liter V8 heeft een nieuw uitlaatsysteem van Corsa gekregen waardoor de motor werkelijk beestachtig goed klinkt. Verder zitten er zwarte dubbelspaaks velgen onder en is er een splitter onder de voorbumper geplaatst.

Martin is niet bang om de Corvette stevig op zijn staart te trappen en heeft Circuit Zandvoort en de Nürburgring Nordschleife al bezocht. Niet om baanrecords te verbreken maar om optimaal te genieten van zijn Muscle Car en dat is waar het bij echte autoliefhebbers om draait!

Deze video werd gemaakt in samenwerking met Creators Videoproductie, bezoek de website van deze talentvolle heren voor hun volledige portfolio.

Video: Chevrolet Corvette C6

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

3 Reacties

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Zie een 110 jaar oude Darracq driften alsof het niets is

Zie een 110 jaar oude Darracq driften alsof het niets is

IndyCar 2015 - Iowa 300 Highlights

IndyCar 2015 – Iowa 300 Highlights