in

Deze Rolls-Royce Phantom heeft een 700 pk 2JZ-motor onder de kap

Misschien heb je wel gehoord van deze bijzondere Rolls-Royce Phantom, die zijn 6,75-liter V12-motor heeft ingeruild voor een 700 pk sterke 2JZ-GTE-motor uit een Toyota Supra. Eerder waren er alleen maar foto’s te zien van deze unieke combo, maar Tokyo Tuner heeft Yajima-San en zijn 2JZ Phantom op film vastgelegd!

De eigenaar vertelt in de video dat zijn Phantom motorschade had opgelopen, en in plaats van een hoop geld te betalen aan de dealer om de auto weer rijklaar te maken besloot Yajima een opgevoerde 2JZ erin te leggen. Stukken goedkoper, veel krachtiger en er zijn meer onderdelen voor te krijgen.

Yajima heeft nog veel meer op de planning staan voor zijn Rolls-Royce, zo wil hij gaan racen met de Phantom en de auto meer op een raceauto laten lijken. En als hij genoeg geld heeft nog een Phantom kopen om die om te bouwen tot driftauto! Wat een fantastische kerel, die Yajima-San.

Video: 2JZ Rolls-Royce Phantom

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Aston Martin Vulcan vs McLaren P1 GTR

McLaren P1 GTR vs Aston Martin Vulcan

Chris Harris Ford GT

Chris Harris drift de Ford GT over een circuit