in

Rolls-Royce Phantom schudt politie af met klassieke GTA-truc

Als je ooit één van de GTA games gespeeld hebt, dan is het zeer waarschijnlijk dat je deze truc hebt toegepast. Verstoppen in een tunnel of onder een brug om de politie af te schudden en van die knipperende sterren af te komen. Dat deed deze bestuurder ook.

De Rolls-Royce Phantom in deze video werd gestolen in Los Angeles, de stad waarop het fictieve Los Santos van GTA V is gebaseerd. De eigenaar kon de auto op afstand volgen en informeerde de California Highway Patrol, die de 500.000 dollar kostende Phantom lokaliseerde en de achtervolging inzette.

Vanwege het grillige rijgedrag van de dief en de vrees dat dit zou kunnen leiden tot een ongeluk met onschuldige omstanders, werden de politieauto’s teruggeroepen terwijl de CHP-helikopter de Rolls-Royce bleef volgen. De dief besefte dat hij de helikopter niet kon afschudden en dus besloot hij een klassieke GTA-truc toe te passen.

Bij het L.A. Grand Hotel reed hij de tunnel in om een ondergrondse parkeergarage te betreden. Vervolgens dumpte hij de Phantom en liep vermoedelijk rustig weg, omdat de politie nergens te bekennen was. Op dit moment heeft de politie geen idee wie de dief is en hoe hij/zij eruit ziet. Geslaagde ontsnapping dus!

Via: Carscoops

Video: Rolls-Royce Phantom schudt politie af met klassieke GTA truc

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
NASCAR-coureur gaat 10x over de kop op Daytona

NASCAR-coureur gaat 10x over de kop op Daytona

F2-coureur Vesti verliest beide achterwielen op Zandvoort

F2-coureur Vesti verliest beide achterwielen op Zandvoort