in

Rondje over het vernieuwde Circuit Zandvoort

Het is eind februari en de werkzaamheden aan Circuit Zandvoort zijn zo goed als klaar. Dat wil zeggen, de asfalteringswerkzaamheden en het aanpassen van de bochten. Er zijn namelijk nog genoeg andere delen van het circuit die afgerond moeten worden voor de Grand Prix op 3 mei 2020.

De eerste auto’s hebben inmiddels een rondje gereden op het nieuwe asfalt en een van de passagiers was zo slim om dit te filmen. We rijden mee over het gehele circuit en gaan ook even door de pitsstraat met zijn nieuwe uitgang, die ná de Tarzanbocht ligt.

Hoewel de asfalteringswerkzaamheden dus gereed zijn, zien we dat er nog hekken en bandenstapels geplaatst moeten worden, curbstones geschilderd moeten worden en er nog gewerkt wordt aan het pitcomplex. Eenmaal afgerond ligt er straks weer een prachtige baan in de duinen!

Video: Rondje over het vernieuwde Circuit Zandvoort

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Vrachtwagen keer gewoon even op snelweg

Vrachtwagen keert gewoon even op snelweg

Supercars Championship 2020 - Adelaide 500 Highlights

Supercars Championship 2020 – Adelaide 500 Highlights