in

Rus trekt pistool om verkeersruzie te beëindigen

Verkeersruzies zijn aan de orde van de dag  in Rusland. We hebben mensen pistolen zien trekken en zelfs zien schieten met lichtkogels.

In deze video zien we een verkeersruzie tussen een oude man en twee jongere mannen. Beide partijen hebben een stuk hout of ijzer in handen om mee uit te halen als het nodig is, maar dan verschijnt er ineens een andere bestuurder op het toneel die uitstapt en een pistool richt op de groep ruziemakers. Hij dwingt iedereen om terug in de auto te stappen waarna de ruziemakers rustig hun weg vervolgen.

Zo doen ze dat in Rusland.

Video: Rus stopt verkeersruzie met pistool

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

2 Reacties

Laat een reactie achter
  1. Als de video niet bestaat en dus überhaupt niet is te zien kun je moeilijk een reactie geven natuurlijk.
    De tekst in ogenschouw genomen vind ik het wel een goede reactie van die man. Maar zoiets kan alleen maar in corrupte landen plaatsvinden natuurlijk.
    Dit land moet je daarom niet gaan bezoeken. Voor je het weet zit je voor jaren in de gevangenis en je weet niet waarvoor.

Reageer op deze video

Mercedes A45 AMG vs CLA 45 AMG

Mercedes-AMG A45 vs CLA 45

2013 Maserati Ghibli Review

2013 Maserati Ghibli Review