in

Russen bouwen de ultieme BMW X5 offroader

Jeremy Clarkson is nooit echt positief geweest over de BMW X5, in het 14e seizoen van Top Gear testte hij een X5M en vond de SUV te zwaar, te langzaam en nutteloos off-road. Wij zijn benieuwd wat hij van deze gemodificeerde X5 zou vinden, want dit ziet eruit als een offroader die hij zelf had kunnen maken tijdens een challenge.

Deze BMW X5 is aangepast door Kostik, een Russische jongen met een eigen subjectieve kijk op auto’s. Hij aanbid auto’s niet, sterker nog hij ziet alleen maar tekortkomingen. Daarom modificeren hij en zijn team auto’s totdat ze aan zijn wensen voldoen, en dan krijg je dit soort creaties.

Het dak van de X5 is vervangen door een soort van rolkooi en de wielkasten zijn voor de helft weggeslepen om enorme terreinbanden te monteren. Het resultaat is simpel maar verdomd vermakelijk!

Video: Ultieme BMW X5

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Saab 9000 turbo

Klokje Rond – Deze Saab 9000 Turbo heeft bijna 5 ton achter de kiezen

Pitstop Stoffel Vandoorne

McLaren’s dramatische pitstop bij Stoffel Vandoorne