in

Ruzie tussen motorrijder en automobilist eindigt in crash

Door een verkeersruzie tussen een motorrijder en een automobilist kwam een andere onschuldige bestuurder in het ziekenhuis terecht.

Het incident vond plaats op de snelweg in de buurt van Santa Clarita en werd door ooggetuige Chris Traber gefilmd met zijn dashcam, nadat hij zag hoe de grijze sedan per ongeluk een motorrijder afsneed. “Woorden gingen over en weer”, zei Traber, waarna de video laat zien hoe de motorrijder naast de auto komt rijden en tegen de de deur aanschopt. De automobilist reageert door een ruk aan het stuur te geven maar verliest hierdoor de controle over het voertuig en ramt de betonnen barrière.

Alsof dat nog niet erg genoeg was ramt de grijze sedan hierna een onschuldige witte Escalade EXT, die hierdoor op zijn dak rolt. De motorrijder ziet dit ongeluk gebeuren maar stopt niet en wordt daarom gezocht door de lokale politie.

Volgens de California Highway Patrol werd de man in de Escalade naar het ziekenhuis vervoerd, maar hij zal volledig herstellen van het ongeluk.
Via: Carscoops

Video: Ruzie tussen motorrijder en automobilist

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Max Verstappen crasht in Baku

Verstappen twee keer P1 in vrije trainingen en een kleine crash

Coronel ramt brandweerauto

Tom Coronel ramt brandweerauto in Vila Real