in

Sabine Schmitz laat zien hoe het moet op de Nordschleife

Iedereen kent Sabine Schmitz, de Ring Queen met duizenden rondjes Nordschleife op haar naam. Ze racet dit jaar voor het Frikadelli Racing Team en won tot dusver vier van de zeven races in het VLN Langstreckenmeisterschaft Nürburgring.

Tijdens een race in juli moest Sabine Schmitz als laatste van start gaan na een pitlane speeding penalty. In deze video zien we hoe Sabine zich door het veld naar voren werkt in typische Nordschleife condities. Het 24 kilometer lange circuit (Nordschleife + GP circuit) was op sommige plekken droog maar op merendeel van het circuit regende het nog. Sabine rijdt echter op slicks en demonstreert haar enorme talent en baankennis door iedereen te passeren.

De Porsche 911 GT3 RS van het Frikadelli Racing Team heeft 500 pk en komt uit in de SP9-class, de snelste klasse en dus is het ook wel logisch dat Sabine de langzamere deelnemers snel passeert. Maar dan nog, als je niet kunt sturen en niet kunt inhalen heb je niets aan een snelle auto….Enjoy!

Video: Sabine Schmitz laat zien hoe het moet

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Toyota Aygo Crazy is een RWD, 200 pk, Hot Hatch Concept

Toyota Aygo Crazy is een RWD, 200 pk, Hot Hatch Concept

Deze GT-R bestuurder heeft meer geld dan talent

Deze GT-R bestuurder heeft meer geld dan talent