in

Scheldende Chevy-bestuurder let niet op

Een Canadese man is gearresteerd in Pitt Meadows nadat hij een kettingbotsing had veroorzaakt met vier voertuigen omdat hij meer bezig was met het vervloeken van een andere bestuurder, dan  aandacht besteden aan het verkeer voor hem.

Deze video toont hoe de zwarte Chevrolet Cruze langszij komt, terwijl de bestuurder al scheldend uit het raam leunt. Het duurde niet lang voordat de situatie uit de hand liep, want de Cruze knalde achterop een stilstaande Chevrolet Bolt.

De impact was dusdanig hard dat de Bolt tegen zijn voorganger botste, en die auto ook weer tegen diens voorganger. Geen van de betrokkenen raakte ernstig gewond als gevolg van de crash, één vrouw werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De jongens die betrokken waren bij de verkeersruzie konden wel lachen om de situatie. Die lach lijkt overigens wel heel erg op de lach van Joker.

Via: Carscoops

Video: Scheldende Chevy-bestuurder

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Zo klinkt de Corvette C8 zonder einddempers

Zo klinkt de Corvette C8 zonder einddempers

Vuilniswagen schampt trein op spoorwegovergang

Vuilniswagen schampt trein op spoorwegovergang