in

AK-47 schiet op een gepantserde Mercedes-Benz

De werknemers van Texas Armoring Corporation uit San-Antonio nemen hun werk erg serieus. Dat moet ook wel want als je gepantserde auto’s bouwt dan moet je zeker weten dat de personen in de auto veilig zijn. Om dit te demonstreren nam TAC President en CEO Trent Kimball plaats op de bestuurdersstoel terwijl een van zijn werknemers met een AK-47 op de voorruit schoot.

Ook al weet je als president dat het binnenin de Mercedes-Benz 100% veilig is, het vergt behoorlijk wat lef om tegenover een AK-47 te staan. Er worden twaalf schoten afgevuurd en de voorruit doorstaat de test inderdaad met vlag en wimpel. Volgens Trent Kimball kon de ruit nog veel meer hebben, maar als ik hem was zou ik niet proberen om twaalf schoten op dezelfde plek af te vuren. Dit lijkt met genoeg adrenaline voor de rest van de week.

Eerder deed journalist Matt Farah eenzelfde soort test, maar dat was met een 9mm pistool.

Video: AK-47 schiet op een Mercedes-Benz

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Hayabusa Turbo aangedreven Formule BMW op de Dyno

Hayabusa Turbo aangedreven Formule BMW op de Dyno

Petrolicious - Vader en zoon strijden om Datsun 240Z's

Petrolicious – Vader en zoon strijden om Datsun 240Z’s