in

Sebastian Vettel rijdt met de LaFerrari Aperta

De nieuwe LaFerrari Aperta werd deze week onthuld op de Paris Motor Show, maar die onthulling bracht weinig nieuws. De hypercar met open dak werd namelijk al twee keer gespot, een keer met camouflage en een keer zonder, en daardoor wisten we al hoe hij eruit zag.

Doordat Ferrari in juli al de technische specificaties had vrijgegeven wisten we ook al dat de aandrijflijn identiek is aan zijn dichte broer. Wel meldt Ferrari dat de aandrijflijn efficiënter is geworden dankzij ervaringen die het merk heeft opgedaan met de dichte LaFerrari. Waar eerder nog werd gesproken over 70-150 exemplaren is het totaal nu vastgesteld op 200 exemplaren, met een prijskaartje van tussen de 1,8 en 2 miljoen euro, exclusief belastingen.

Er is dus weinig nieuws over de LaFerrari Aperta, maar de promovideo die men in Parijs introduceerde is zeker de moeite waard om te bekijken. Hierin rijdt Sebastian Vettel met de LaFerrari Aperta en ziet hij oude meesters als Villeneuve en Schumacher naast hem rijden.

Video: Vettel in de LaFerrari Aperta

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

bmw-m3-verliest-deur

BMW M3 verliest deur bij 280 km/h op de Nordschleife

porsche-cayman-s-vs-bmw-m2

Track Battle: Porsche 718 Cayman S vs BMW M2