in

Showen met een Lamborghini Aventador

Lamborghini Aventador

Als je een Lamborghini Aventador bezit dan weet je dat ze snel, krachtig en duur zijn. Veelal zul je er mee pronken in de straten van Londen of Monaco met tientallen autospotters in je kielzog. Maar je kunt er ook plezier van hebben zoals in deze video. Enthousiaste toeschouwers zien je maar wat graag driften, donuts en burnouts maken.

Waarschijnlijk gesponsord door een bandenspecialist is deze Lamborghini Aventador-bestuurder wel bereid om de toeschouwers te trakteren op een rubberverbrandende en hoogtoerige show.

Voordat hij een einde maakte aan de show, had de bestuurder een paar seconden over en misbruikte het gaspedaal, wat ons eraan herinnerde, alsof we dat nodig hadden, dat de 6,5-liter atmosferische V12-motor die de Lamborghini Aventador aandrijft één van de best klinkende in zijn klasse is!

Video: Showen met een Lamborghini Aventador

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Terug in de tijd met deze Mercedes Benz 190 SL racer

De 1982 Porsche 935 JPL-4 in actie