in

Sky Sports analyseert Hamilton vs Verstappen in Hongarije 2024

Max Verstappen en Lewis Hamilton kwamen voor de zoveelste keer in hun carriere met elkaar in aanraking. Na Silverstone, Monza, Brazilië en Saudi-Arabië maakten de voormalig titelrivalen nu contact in Hongarije.

In de eerste bocht van de Hungaroring plaatste Verstappen een aanval bij Hamilton. Max remde laat, Lewis stuurde in, waardoor een touche onvermijdelijk was. Logischerwijs waren beide coureurs zich van geen kwaad bewust. Max verklaarde bij Sky Sports: “Lewis bleef maar knijpen. Ik remde laat, maar niet bizar laat. Ik zat ernaast, maar Lewis bleef maar naar rechts komen.” De Brit was het natuurlijk niet eens met die versie van het verhaal en vond dat hij niet bewoog onder het remmen, watb ook bleek uit de data, en dat Max gewoon veel te laat remde.

De stewards besloten uiteindelijk dat het een race-incident was, maar heeft analist Anthony Davidson van Sky Sports dezelfde mening? Zijn analyste van het contact tussen Hamilton en Verstappen zie je hieronder.

Video: Sky Sports analyseert Hamilton vs Verstappen in Hongarije 2024

auteur avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Max Verstappen reageert op verhitte GP Hongarije 2024

Max Verstappen reageert op verhitte GP Hongarije 2024

McLaren-teambaas Stella reageert op 1-2 finish in Hongarije

McLaren-teambaas Stella reageert op 1-2 finish in Hongarije