in

Sleutels opgesloten in je Koenigsegg?

Er kunnen veel redenen zijn, maar de meest voorkomende rede waardoor je autosleutel in een gesloten auto ligt is waarschijnlijk centrale deurvergrendeling. Dat of je bent gewoon dom bezig want autosleutels moet je gewoon nooit in de auto laten liggen.

Hoe dan ook, het kan iedereen overkomen. Neem deze Koenigsegg CCR eigenaar, zijn sleutels lagen in een 476.000 euro kostende kluis. Het lijkt erop dat de sleutel op de bestuurdersstoel lag en niet in het contact zat, dat is een geluk bij een ongeluk. Nu kon men van een klerenhanger een haak maken en daarmee de sleutel via de raamrubbers naar buiten takelen.

Een klein voordeel van de Koenigsegg CCR, de deuren sluiten halverwege het dak waardoor de opening praktisch boven de stoelen zit. Hierdoor hoeft de haak geen moeilijke bochten te maken om de sleutel op de stoel te bereiken. Scroll naar de video hieronder om de inbraakpoging in zijn geheel te bekijken.

Video: Sleutels opgesloten in je Koenigsegg?

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Jay Leno's Garage - McLaren F1

Jay Leno’s Garage – McLaren F1

Schitterende inhaalmanoeuvre van Subaru Impreza WRX

Schitterende inhaalmanoeuvre van Subaru Impreza WRX