in

A Special Nissan 300ZX

Voor sommige personen is een auto alles, hun lust en hun leven. Dat zien we regelmatig in de video’s van Petrolicious, maar ook Depth of Speed en ElectricFederal proberen de band tussen mens en machine te verfilmen. Joe Gamas’s is een van die personen en zijn band met zijn Nissan 300ZX lijkt nog het meest op een liefdesverhouding.

JoZee, zoals hij haar noemt, is een vierde generatie Nissan 300ZX met een 3.0-liter V6 onder motorkap met twee turbo’s. Werkelijk niets is ongemoeid gelaten en het is duidelijk dat er een hoop tijd en geld in JoZee is gestoken. Het duurde maar liefst acht jaar voordat Joe het gewenste resultaat bereikte, met hulp van Nissan Z specialist SpecialtyZ.

De lijst met aanpassingen is te lang om te noteren, scroll dus gewoon naar beneden om de laatste video van ElectricFederal te bekijken.

Video – A Special Nissan 300ZX

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Formule 1 2014 - Jerez Test Day 3 Highlights

Formule 1 2014 – Jerez Test Day 3 Highlights

Max Verstappen Onboard Florida Winter Series

Max Verstappen Onboard Florida Winter Series