in

Spy-video’s tonen een nieuwe generatie auto’s

Spy video Porsche 991

Zo tegen het einde van het jaar zijn de autofabrikanten druk bezig met het gereed maken van een generatie nieuwe auto’s. De carspotters die als eerste hun spy-video’s aan de wereld willen tonen bivakkeren rond de circuits voor de laatste shots en wij hebben er een paar voor jullie op een rij gezet.

Elk zichzelf respecterend autofabrikant zal eens aan de SUV moeten, hun populariteit is namelijk nog steeds stijgende. Het was dan ook geen verrassing dat we de Lamborghini Urus op de Nürburgring zagen. De Urus zal zijn debuut maken op 4 december en zal voorzien zijn van een 4.0-liter twin-turbocharged V8, die een aanzienlijk aantal pk’s zal hebben. Hij klinkt niet zoals de andere Lamborghini’s, maar voor een familiewagen ook niet slecht. Er zullen naar alle waarschijnlijkheid ook nog andere motorvarianten geïntroduceerd worden.

Ook de 2020 Audi Q8 is in camouflage gespot op de Nürburgring. De Q8 toont erg veel overeenkomsten met de Audi Q7, de verwachting is dat de nieuwe SUV uitgerust zal worden met een 3.0-liter turbocharged V6 met 354 pk. Zoals je tegenwoordig vaker ziet zal er waarschijnlijk ook een hybride-versie verschijnen.

Hoewel de X4 nog maar een jaar of drie van de band rolt lijkt hij binnenkort een update te krijgen. De BMW X4 in onderstaande video is niet helemaal gewrapped, ze doen dus niet zo geheimzinnig bij BMW en wat we waarschijnlijk zien is een sportievere uitvoering van de X4 met dubbele uitlaat. BMW-liefhebbers gokken of hopen op X4 M40i. Op 1 december zullen we meer weten want dan zal hij gepresenteerd worden tijdens de LA autoshow.

Als laatste zien we de Porsche 911 op het circuit van Monza. Als echte autosportliefhebbers konden we deze video niet achterhouden. Wat we hier zien is eigenlijk onbekend. De spotter vraagt zich af of we hier een update van de pas geïntroduceerde GT2 RS zien of een nieuwe racewagen voor de 911 Cup of RSR? Laat ons weten wat jij denkt dat het is.

Video: Spy-video’s tonen een nieuwe generatie auto’s

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Wie is sneller

Lamborghini Huracán Performante vs Huracán LP610-4 Dragrace

380 pk VW Golf MK2 met Suzuki Hayabusa Turbo