in

SSC Tuatara racet een Bugatti Veyron op een landingsbaan

SSC heeft maar een handvol video’s van de Tuatara vrijgegeven, laat staan ​​dat ze de sleutels overhandigd hebben aan een journalisten. We weten dat de SSC Tuatara snel is, maar dankzij deze video van TheStradman zien we hoe snel hij is in vergelijking met een Bugatti Veyron.

Als je kunt omgaan met het overenthousiaste en onophoudelijke geschreeuw van de YouTuber, is de video best vermakelijk. We hebben de video doorgespoeld voor je naar de eerste dragrace, tussen de Veyron en een Toyota Camry. Deze race is om duidelijk te maken hoe snel de 1.000 pk sterke Veyron is in vergelijking met een normale auto.

Hierna staat het main event op het programma, de vierwielaangedreven Bugatti Veyron tegen de 1.750 pk sterke, achterwielaangedreven Tuatara. De uitslag zal je niet verbazen, de dominantie misschien wel.

Oprichter Jerod Shelby wil graag laten zien waartoe de Tuatara in staat is en lanceert hem in slechts een halve mijl naar 389,4 km/h. Om dit nog indrukwekkender te maken, is dat de Tuatara 389 haalde in de vijfde versnelling en 7.000 tpm. Ter info, hij had nog twee versnellingen over en een redline van 8000 tpm …

Video: SSC Tuatara vs Bugatti Veyron

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Tesla Model S Plaid is bizar snel op Laguna Seca

Tesla Model S Plaid is bizar snel op Laguna Seca

Ford Fiesta mist een bocht in Rallye Coeur de France

Ford Fiesta mist een bocht in Rallye Coeur de France