in

Straatracers zien vrachtwagen over het hoofd

Een 50-jarige chauffeur reed afgelopen vrijdag met zijn vrachtwagen in Montreal, toen hij een grote bocht naar rechts wilde maken om een parkeerplaats op te rijden. Om dit te doen, positioneerde hij zich op de meest linker rijstrook om de draai zo makkelijk mogelijk te maken.

Ik was 250 meter van de kruising verwijderd en ik wist dat de lichten op dat moment aan beide kanten rood waren. Ik wist dat ik zeker 10 seconden de tijd had om te draaien“, verklaarde hij. Op het moment dat hij naar rechts begon te draaien, kwamen er echter twee auto’s op hoge snelheid aanrijden.

De twee bestuurders probeerden de vrachtwagen rechts te passeren, niet rekening houdend met de dode hoek van de vrachtwagen. De zwarte auto raakte de voorkant van de truck en botste tegen een brandkraan. De achtervolgende witte auto wist de truck wel te ontwijken, maar klapte daardoor vol tegen een boom.

Beide straatracers overleefden het ongeluk.

Video: Straatracers zien vrachtwagen over het hoofd

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Dit is Ferrari's enige 712 Can-Am raceauto

Dit is Ferrari’s enige 712 Can-Am raceauto

Nissan GT-R knalt achterop Mercedes-Benz CLS in tunnel

Nissan GT-R knalt achterop Mercedes-Benz CLS in tunnel