in

Stukje crossen met een Mercedes CLK GTR Roadster

Mercedes-Benz bouwde 26 straatauto’s van de CLK GTR om de voldoen aan de homologatie-eisen voor het FIA GT1 kampioenschap. Slechts zes van de zesentwintig exemplaren zijn uitgevoerd als Roadster, buitengewoon zeldzaam dus en toch ging deze bestuurder er een stukje mee crossen over het landgoed van Heveningham Hall.

Op dit landgoed werd de Heveningham Hall Concours d’Elegance georganiseerd en als je denkt; die locatie komt me bekend voor, dat kan kloppen want hier zijn ook de video’s van Tax The Rich opgenomen. Het landgoed is eigendom van Jon Hunt, die honderden miljoenen vergaarde door de verkoop van Foxtons estate agents. Zijn zoon, Harry Hunt, zit hoogstwaarschijnlijk achter de video’s van Tax The Rich en achter het stuur van papa’s immense autocollectie.

Onderstaande video werd geschoten door een YouTuber, die naast de bestuurder plaatsnam voor een ritje over de plaatselijke rally stage.

Video: Stukje crossen met CLK GTR Roadster

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Vettel test Shield op Ferrari F1

Vettel test Shield tijdens FP1 op Silverstone + Interview

Formule 1 Silverstone Lap Record

Formule 1 – Silverstone Lap Record