in

Stuntman doet blinde backflip over aanstormende Formule E

Freerunner, turner en Hollywood stuntman Damien Walters heeft zojuist de lat enorm verhoogd als het gaat om ‘springen over rijdende auto’s’. Een paar jaar geleden ging deze stunt viral door een video van NBA-legende Kobe Bryant en sindsdien zijn er tientallen video’s van copycats bijgekomen. Een van de beste is de video van deze Noor, die over een Audi R8 te springt die 150 kilometer per uur rijdt.

Damien springt in deze video over een aanstormende Formule E raceauto. Uiteraard is die flink lager dan de bovengenoemde Audi maar Damien heeft de stunt voor zichzelf nog iets moeilijker gemaakt. Hij staat met zijn rug naar de Formule E raceauto toe en wil een backflip doen terwijl de raceauto onder hem door gaat.

Je moet toch wel enorm veel vertrouwen in jezelf hebben en enigszins gek in je hoofd zijn om dit soort stunts te doen. Check de video hieronder voor het resultaat.

Video: Stuntman doet backflip over Formule E

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

IndyCar 2016 Long Beach

IndyCar 2016 – Long Beach Highlights

Mercedes S600 is Hoonigan-materiaal

Deze 860 pk sterke Mercedes S600 V12 Biturbo is prima Hoonigan-materiaal