in

Subaru Impreza doet 200 km/h met politie achter zich

Deze Subaru Impreza viel agenten van Team Verkeer Noord-Nederland op door het geluid wat hij produceerde. Hierop besloten de dienders het voertuig te volgen, maar de Subaru-bestuurder had niet door dat het een onopvallende politieauto was.

Tijdens de rit werden meerdere snelheidsmetingen gedaan. Dit resulteerde in de volgende metingen; 89 km/h waar 60 km/h is toegestaan, 81 km/h waar 50 km/h is toegestaan, 49 km/u waar 30 km/h is toegestaan. Op een weg buiten de bebouwde kom met een snelheidsbeperking van 60 kilometer per uur, werd uiteindelijk het gas stevig ingetrapt. Dit resulteerde in een gemiddelde snelheid van 176 km/h. Oftewel 116 km/h te hard en daarop is het voertuig in beslag genomen.

Het rijbewijs van de beginnend bestuurder, afkomstig uit de gemeente Eemsdelta, is ingevorderd en de bestuurder zal een EMG-cursus moeten volgen.

Video: Subaru Impreza doet 200 km/h met politie achter zich

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Nieuwe Ford Bronco beklimt achterwaarts een stijle rots

Nieuwe Ford Bronco beklimt achterwaarts een steile rots

Volkswagen Golf R Mk8 vs Mk7

Volkswagen Golf R Mk8 vs Mk7