in

Subaru’s houden hem net uit de vangrail!

Als je met drie opgevoerde Subaru Impreza’s over de Nordschleife knalt dan is de kans groot dat je er een mini race van maakt. Hoe gaaf dat ook is, als je zo dicht op elkaars bumper zit is het moeilijk om vooruit te kijken.

Het wordt dan echt spannend als je met een gangetje van 220 kilometer per uur over het snelle Kesselchen stuk raast, en er staat ineens een auto stil na de blinde linkse knik. Er staan tijdens touristenfahrten geen marshalls langs de 20.8 kilometer baan en signaallampen zijn er ook niet altijd om je te waarschuwen voor een stilstaande auto. Dan krijg je onderstaande situatie en moet je uitwijken via het gras.

Dat deze heren hun Subaru’s uit de vangrail wisten te houden en geen andere auto’s geraakt hebben is puur geluk. Zouden ze hierna nog een rondje hebben gereden of van de schrik naar huis zijn gegaan?

Video: Subaru’s houden hem net uit de vangrail

Subaru 1

Subaru 2 die voorbij komt vliegen

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Supra-Powered Falken BMW E30 M3

1JZ-aangedreven Falken BMW E30 M3

Formule 3 - Nürburgring 2014 Highlights

Formule 3 – Nürburgring 2014 Highlights