in

Sublieme Save van Sébastien Chardonnet

Dit is het moment waarop Sébastien Chardonnet zijn Citroën DS3 R5 op een sublieme manier uit een allesvernietigende koprol weet te houden. Het gebeurde bij een links-rechtscombinatie tijdens de eerste dag van Rally Finland, Sébastien schoot iets te ver door en raakte de berm aan de rechterkant. De auto wordt op twee wielen gelanceerd en rijdt recht op de bomen af.

In plaats van het stuur naar rechts te trekken om de bocht te halen, haalt Sébastien zijn voet van het gas, houdt het stuur recht en wacht totdat de vaart eruit is waardoor de auto weer op vier wielen terecht komt. Hij kan nog net de bocht halen en daardoor de rally stage vervolgen.

De meeste mensen hadden waarschijnlijk direct aan het stuur getrokken maar dan was de Citroën DS3 R5 ondersteboven in het bos geëindigd. Koele kikker die Sébastien Chardonnet.

Video: Sublieme Save van Sébastien Chardonnet

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Willy Jeep en Z06 Corvette Racen Tot 290 km/h

Willy Jeep en Corvette Z06 racen tot 290 km/h

Gumball 3000 2014 Highlights Team Betsafe

Gumball 3000 2014 Highlights Team Betsafe