in

SUV over de kop op Belgische E19

Een automobilist verloor afgelopen weekend de controle over zijn SUV op de Belgische snelweg E19. De snelweg vormt een noord-zuidverbinding door het midden van het land, vanaf de grens met Nederland via Antwerpen, Brussel en Mons naar de grens met Frankrijk.

De SUV (iemand enig idee welk type, we zijn er niet zo in thuis en het is niet duidelijk te herkennen) kwam met twee wielen in de middenberm terecht, de bestuurder probeerde te corrigeren maar was te agressief met zijn correctie. Eenmaal terug op het asfalt stak de SUV hierdoor direct de snelweg over en botste aan de andere tegen de vangrail.

De botsing deed de SUV op zijn dak belanden waarna deze nog tientallen meters over het asfalt gleed. De inzittenden van het voertuig werden meteen geholpen door andere automobilisten, wat natuurlijk hartstikke goed is. Of het zo verstandig is van de BMW-bestuurder om zijn auto midden op de weg stil te zetten om te gaan helpen, tja oordeel zelf.

Video: SUV over de kop op Belgische E19

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

BMW Z4 M40i Nordschleife Lap

Nieuwe BMW Z4 M40i doet de Nordschleife in 7:55.41 min

Ferrari 360 Challenge Stradale Daily Driven

Deze Ferrari 360 Challenge Stradale is al 8 jaar een daily driver