in

Taxi 5 Trailer

Ruim 11 jaar na Taxi 4 komt er een nieuw deel van de populaire Franse filmreeks, Taxi 5 zal vanaf 11 april in de bioscoop te zien zijn.

In de eerste vier delen speelde Samy Naceri taxichauffeur “Daniel Morales” die met een gepimpte Peugeot 406, in deel 4 een Peugeot 407, de politie te hulp schoot bij allerlei gevaarlijke opdrachten. Hoewel de Peugeot’s van Daniel er op het eerste gezicht vrij normaal uitzien, kan hij met één druk op de knop spoilers tevoorschijn toveren, sportvelgen installeren en extra luchthappers uitklappen.

Samy Naceri is volgens Wikipedia inmiddels 56 jaar oud en de overige acteurs zijn ook ergens achterin in de 40, waarschijnlijk is er daarom gekozen voor een jongere, nieuwe cast. Alleen Bernard Farcy mag nog opdraven als Commissioner Gibert. Net als de voorgaande vier delen komt ook deze film van de hand van Luc Besson.

Video: Taxi 5 Trailer

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Nissan 370Zki Roadster

Nissan 370Zki Roadster

Rudy van Buren

Simracer Rudy van Buren maakt indruk tijdens ROC