in

The Grand Tour: Eurocrash Trailer

The boys are back! Richard Hammond, Jeremy Clarkson en James May gaan op roadtrip achter het IJzeren Gordijn in The Grand Tour: Eurocrash.

Beginnend in Polen, maakt het trio een reis van 2400 kilometer door Slowakije, Hongarije en Slovenië. Hun route wordt nog moeilijker gemaakt door de nogal opvallende auto’s van de presentatoren, waarbij James May onthulde dat het by far zijn slechtste auto was.

Het trio gaat ook enkele intense uitdagingen aan, waaronder racen in F1-auto’s uit het Sovjettijdperk, een bezoek brengen aan het gevangeniskamp dat beroemd is geworden in The Great Escape en een achtervolging met boogschutters. De special is vanaf 16 juni te zien op Amazon Prime.

Het contract van het trio loopt in 2024 af en dat van Jeremy Clarkson zal niet verlengd worden na zijn controversiële column over Meghan Markle. Richard en James hebben al aangegeven dat The Grand Tour dan stopt en ze niet met z’n tweeën verder gaan. Na Eurocrash volgen in ieder geval nog twee specials en dan is het klaar.

Video: The Grand Tour: Eurocrash Trailer

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Huracán EVO parkeer hem in de muur in Warschau

Huracán EVO crasht in centrum van Warschau

1000 pk Volkswagen Bora

1.000 pk Volkswagen Bora Variant