in

The Stig’s 200 km/h Honda Grasmaaier

Dit monster is gebaseerd op de Honda HF2620 grasmaaier, maar veegt ondertussen de vloer aan met de nieuwe Porsche 911 Carrera in een 0-100 km/h duel. Deze grasmaaier sprint in iets meer dan 4 seconden naar 100 kilometer per uur en heeft een topsnelheid van 208 km/h. Let wel, deze cijfers zijn getest en gecontroleerd evenals het aantal decibel wat uitkomt op 130dB.

Hij is aangekondigd als ’s werelds snelste grasmaaier en de Mean Mower is het resultaat van een gezamenlijke inspanning van Honda UK met British Touring Car Championship partner, Team Dynamics.

Team Dynamics ontwierp de HF2620 met een geheel nieuw chassis, een nieuwe 1000cc motor van een Honda VTR Firestorm, op maat gemaakte vering en wielen van een ATV. Andere opmerkelijke aanpassingen omvatten een op maat gemaakte zestraps transmissie met flippers, een Cobra sportstoel, een Scorpion uitlaatsysteem en een stuurhuis van een Morris Minor.

Hieronder vinden jullie een video waarin The Stig Honda’s Mean Mower bestuurd voor Top Gear Magazine.

Video: The Stig’s 200 km/h Honda Grasmaaier

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Vrachtwagen Vol Gasflessen Crasht en Explodeert

Vrachtwagen vol gasflessen crasht en explodeert

Lamborgini Gallardo GT3 Gaat Bijna Over Kop

Lamborgini Gallardo GT3 Gaat Bijna Over Kop