Tags: BMWM3 DTM

Timo Glock rijdt in 2013 BMW M3 DTM

BMW Motorsport heeft officieel bekendgemaakt dat Timo Glock een driejarige verbintenis getekend heeft. De voormalige Marussia F1-rijder testte afgelopen week tijdens de collectieve DTM test in Valenica een BMW M3 DTM en blijkbaar naar volle tevredenheid van BMW. De Duister zal tijdens het komende DTM-seizoen in een van de acht BMW M3 auto’s te bewonderen zijn en keert hiermee terug op het oude nest van BMW.

Afgelopen week kwam hij zonder Formule 1-contract te staan, Marussia schoof hem aan de kant vanwege te hoge salariskosten, maar of Timo Glock daar rouwig om moet zijn is nog maar de vraag. De ex-Toyota coureur reed 3 seizoen lang achteraan in het veld rond en dat kan voor de voormalig GP2 kampioen toch niet plezierig zijn geweest. Met de BMW M3 DTM kan Glock eindelijk weer met goed materiaal racen op niveau.

“Ik raakte snel gewend aan de auto en leerde hem elke ronde beter te begrijpen. Dat de omstandigheden van nat naar droog gingen, was perfect. Ik ben sensationeel goed opgenomen door het gehele BMW Motorsport Team en kende zelfs nog een aantal teamleden uit mijn tijd als testrijder bij het BMW Sauber F1 Team.” aldus Timo Glock. Beelden van zijn DTM test zie je hieronder.

Timo Glock rijdt in 2013 BMW M3 DTM

Geen reacties op "Timo Glock rijdt in 2013 BMW M3 DTM"

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *