in

Toeter op het rempedaal aansluiten blijft grappig

Het is een van de oudste grapjes die je kunt uithalen met een auto, maar het blijft hilarisch om te zien. Iedere keer als de bestuurder de rem intrapt gaat ook de toeter loeien, enorm frustrerend voor de bestuurder want je kunt er tijdens het rijden niets aan doen. En ook al zet je de auto stil, de meesten mensen weten dan nog niet hoe je dit moet oplossen.

Het principe is vrij simpel, de zekering van het remlicht en de claxon verbind je met elkaar. Je pakt een draadje, klemt de ene kant bij de claxon zekering en de ander kant bij de zekering van het remlicht. Done!

We hebben hieronder een voorbeeld geplaatst van een slachtoffer die rijdt met dit grapje. Voor de mensen die het filmen is het hartstikke grappig, maar als bestuurder moet je geen boze redneck tegenkomen die denkt dat je de hele tijd naar hem loopt te toeteren.

Video: Toeter op rem aansluiten

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Ferrari 488 spider review

Ferrari 488 Spider Review

Russische Road Rage

Yep, daar gaat een golfclub door de voorruit