in

Top 10: BMW-rijders in de fout na carmeeting

In deze video zien we een Top 10 van BMW-rijders die in de fout gaan tijdens het verlaten van een carmeeting of dragrace. Nu is het natuurlijk niet zo dat de BMW-rijders het alleenrecht hebben op een slechte wagenbeheersing.  We hebben al meerdere rijders van allerlei verschillende merken in de fout zien gaan bij het verlaten van een carmeeting.

Tijdens zo’n bijeenkomst komen autoliefhebbers bijeen om hun auto’s te tonen, te bewonderen en te bespreken. Het is een sociale gelegenheid waar mensen met een gedeelde interesse in auto’s elkaar ontmoeten en ervaringen delen. Tijdens de meeting kunnen mensen hun gepersonaliseerde auto’s, klassieke auto’s, sportauto’s of andere bijzondere voertuigen laten zien en horen.

Het is belangrijk om te onthouden dat bij het bijwonen van een bijeenkomst de regels en voorschriften van de locatie moeten worden gerespecteerd. Want de politie staat klaar bestuurders op de bon te slingeren, zoals ook te zien is in onderstaande video.

Video: BMW-rijders in de fout na carmeeting

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.
Hong Kong's Underground Car Scene

Hong Kong’s Underground Car Scene

Onboard BMW M1 Procar op Spa-Francorchamps

Onboard BMW M1 Procar op Spa-Francorchamps