in

Top Gear Season 11 Episode 1

De presentatoren hebben ieder £1.000 te besteden, plus nog eens £500 voor aanpassingen, om een ​​gebruikte auto te kopen en om te bouwen tot een politieauto die beter is dan de Vauxhall Astra-diesel die de Britse politie gebruikt. Clarkson hoopt dat zijn Fiat Coupé Turbo met gemodificeerde wieldoppen en een modern sirenesysteem aan de eisen voldoet, terwijl May van mening is dat zijn Lexus LS400 met verfspuit aan de achterkant het beste is om boeven te vangen. Hammonds creatie tot slot is een Suzuki Vitara, die is uitgerust met een zelfuitrollende spike strip. Om te zien welke auto het beste is, moet het drietal natuurlijk een aantal challenges uitvoeren.

Elders in Top Gear Season 11 Episode 1 bespreek Clarkson het brandstofverbruik van enkele supercars en test hij de Ferrari 430 Scuderia. Top Gear Stunt Man probeert over zoveel mogelijk auto’s te springen met een Austin Allegro Vanden Plas 1500, achteruit welteverstaan.

Video: Top Gear Season 11 Episode 1

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

2 Reacties

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Motor Trend test de Jaguar XKR-S

Motor Trend test de Jaguar XKR-S

Top Gear Season 11 Episode 2

Top Gear Season 11 Episode 2