in

Top Gear Season 13 Episode 1

De eerste aflevering van Top Gear Season 13. Het trio besluit dat ze gaan uitzoeken wat de snelste manier was geweest in 1949 om van London naar Edinburgh gaan. Hammond zit op de snelste motorfiets van destijds, de Vincent Black Shadow en May in de “Bugatti Veyron” van destijds, de Jaguar XK120, terwijl Clarkson zich bevindt in een Peppercorn Class A1 Tornado locomotief.

Startend vanaf King’s Cross vinden Hammond en May dat ze zich aan A1-wegen moeten vasthouden omdat snelwegen toen nog niet bestonden, terwijl Clarkson tegen zweet en hitte vecht in de bloedhete locomotief. De eindstreep is de bar van het Balmoral Hotel.

Later in Top Gear Season 13 Episode 1 test Clarkson de Lotus Evora op het circuit, en jaagt de Stig de Ferrari FXX over het circuit voordat hij uiteindelijk onthult wie hij is; Michael Schumacher.

Video: Top Gear Season 13 Episode 1

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Top Gear Season 13 Episode 2

Top Gear Season 13 Episode 2

Maserati GranCabrio Sport Promo

Maserati GranCabrio Sport Promo