in

Top Gear Season 13 Episode 6

Het Top Gear trio vraagt ​​zich af of klassieke rally’s leuk zijn, zodoende worden ze door de producenten naar een klassieke autoveiling gestuurd om een auto te kopen van voor 1982 voor een klassieke autorally in Mallorca. Hammond koopt een 1953 Lanchester LJ 200 zonder onderhoudsgeschiedenis, Clarkson betaalt meer dan hij zou willen voor een Austin-Healey Sprite uit 1969 en May koopt een 1976 Citroën Ami.

Nadat ze de auto’s hebben geprepareerd, komen ze te laat voor de start van de “Rally Clásico Isla Mallorca”. Aangezien ze geen kans meer hebben om te winnen, beslist het trio dat ze zelf maar moeten bepalen welke auto het beste is en dat doen ze met behulp van unieke navigators.

Ondertussen zijn er reviews van enkele nieuwe sportauto’s op het Top Gear circuit, in de vorm van de nieuwe BMW Z4 en de Nissan 370Z. AC/DC frontman, Brian Johnson, gaat voor een rondje met de Lacetti.

Video: Top Gear Season 13 Episode 6

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Top Gear Season 13 Episode 7

Top Gear Season 13 Episode 7

Top Gear Season 13 Episode 5

Top Gear Season 13 Episode 5