Tags: Aston MartinLexusLFASRTTop GearVanquishViper

Top Gear Season 19 Episode 2

Ga er maar weer goed voor zitten, want we hebben hier de tweede aflevering van Top Gear Season 19. De aflevering van vandaag is al eerder besproken op internet omdat er foto’s opgedoken waren van Jeremy, James en Richard met een drietal supercars in Noord-Amerika.

De drie presentatoren kruipen in een Lexus LFA (Clarkson), SRT Viper (Hammond), en een Aston Martin Vanquish (May) voor ongetwijfeld weer een hilarische road trip. Daarnaast kruipt er weer een star in a reasonably priced car om met de Kia te knallen, in deze aflevering is Mick Fleetwood te gast. Wacht dus niet langer en bekijk de nieuwste aflevering van Top Gear Season 19 hieronder, laat ook even weten wat je van de aflevering en het seizoen tot nu toe vind!

De afleveringen van Top Gear kun je het beste bekijken op pc, de videostreams zijn vaak niet geschikt voor mobiel of iPad.

Video: Top Gear Season 19 Episode 2

Top Gear Season 19 Episode 2

5 reacties op "Top Gear Season 19 Episode 2"

 1. Nik
  4 februari 2013 van 13:47 — Beantwoorden

  Best een vermakelijke aflevering, maar waarom de Lexus LFA en niet de Ferrari F12

  • Jorrik
   4 februari 2013 van 14:57 — Beantwoorden

   Ik neem aan dat de Ferrari F12 Berlinetta later in het seizoen nog aan bod komt, als dat niet zo is kunnen ze echt niet meer concurreren met de Youtube kanalen.

 2. Boy
  4 februari 2013 van 19:25 — Beantwoorden

  Jorrik, als je je ergens in verdiept dan weet je dat ferrari de f12 niet op tijd kon leveren in amerika, en wat is er trouwens mooier dan het geluid van een lfa, en het is zn favoriete auto trouwens die lfa. en groot gelijk.

  • Nik
   4 februari 2013 van 20:51 — Beantwoorden

   Hoe weet je dat? Heb ik ook nergens gelezen. Het is nu z’n favoriete auto, maar dat is misschien omdat hij de F12 nog niet gereden heeft 😉

 3. Boy
  4 februari 2013 van 21:07 — Beantwoorden

  Dat stond op autoblog dacht ik, maar dat lijkt me niet dat hij de f12 beter gaat vinden aangezien de lfa echt puur machine is en de f12 meer een soort van gt achtige supercar. de lfa is eigenlijk geen gt, geen supercar, het is eigenlijk een auto om alleen maar in te rijden. dat wilde meneer toyota ook zelf. hij wilde gwn de meest pure machine op 4 wielen maken. en aangezien jeremy daar van houd. en ja je kan hem helemaal niks vinden, maar tering dat geluid alleen al…

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *