in

Top Gear Season 19 Episode 2

Ga er maar weer goed voor zitten, want we hebben hier de tweede aflevering van Top Gear Season 19. De aflevering van vandaag is al eerder besproken op internet omdat er foto’s opgedoken waren van Jeremy, James en Richard met een drietal supercars in Noord-Amerika.

De drie presentatoren kruipen in een Lexus LFA (Clarkson), SRT Viper (Hammond), en een Aston Martin Vanquish (May) voor ongetwijfeld weer een hilarische road trip. Daarnaast kruipt er weer een star in a reasonably priced car om met de Kia te knallen, in deze aflevering is Mick Fleetwood te gast. Wacht dus niet langer en bekijk de nieuwste aflevering van Top Gear Season 19 hieronder, laat ook even weten wat je van de aflevering en het seizoen tot nu toe vind!

Video: Top Gear Season 19 Episode 2

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

5 Reacties

Laat een reactie achter
  1. Jorrik, als je je ergens in verdiept dan weet je dat ferrari de f12 niet op tijd kon leveren in amerika, en wat is er trouwens mooier dan het geluid van een lfa, en het is zn favoriete auto trouwens die lfa. en groot gelijk.

  2. Dat stond op autoblog dacht ik, maar dat lijkt me niet dat hij de f12 beter gaat vinden aangezien de lfa echt puur machine is en de f12 meer een soort van gt achtige supercar. de lfa is eigenlijk geen gt, geen supercar, het is eigenlijk een auto om alleen maar in te rijden. dat wilde meneer toyota ook zelf. hij wilde gwn de meest pure machine op 4 wielen maken. en aangezien jeremy daar van houd. en ja je kan hem helemaal niks vinden, maar tering dat geluid alleen al…

Reageer op deze video

Sauber C32 Launch

Sauber C32 Launch

Red Bull RB9 Launch

Red Bull RB9 Launch