in

Top Gear Season 19 Episode 3

In deze derde aflevering van Top Gear Season 19 zien we een bekend item terug. Een duel tussen Jeremy Clarkson aan de ener zijde en Richard Hammond en James May aan de andere zijde. Het doel: van Londen naar San Siro in Milaan. Zoals we gewend zijn moet Jeremy bewijzen dat auto’s nog steeds het beste vervoermiddel zijn en James en Richard proberen het tegendeel te bewijzen met de trein. Voor deze race stapt Jeremy achter het stuur van een Shelby Mustang GT500.

Daarnaast kunnen we ook nog kijken naar een item over de Toyota GT86 / Subaru BRZ inclusief rondje van The Stig. Tot slot komt Amy Macdonald nog even op bezoek voor het item star in a reasonably priced car. Amy is overigens een echte Petrolhead want mevrouw heeft diverse supercars versleten, Audi R8 V8, Audi R8 V10, Audi R8 GT, Nissan GT-R en zelfs een Ferrari 458 Italia.

Heb je een uurtje over vandaag, wacht dan niet langer en bekijk Top Gear Season 19 Episode 3 hieronder.

Video: Top Gear Season 19 Episode 3

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

3 Reacties

Laat een reactie achter
  1. Het moment dat ik een GT86 kan kopen doe ik het gelijk. wat een super item erover, geweldig uitgelegd waarom achterwiel aandrijving zo ongelofelijk belangrijk. een super aflevering.

  2. Het blijft leuk om te kijken, prima vermaak om een uurtje lekker op de bank te kijken. Maar qua reviews zijn er betere te vinden. Clarkson’s item duurde 6 minuten, dan vind ik de reviews van chis harris toch beter.

  3. Ja daar heb je misschien wel een punt, maar om chris harris echt goed te snappen moet je wel iets van auto’s af weten. dat is bij clarkson veel minder omdat zijn publiek veel wijder is. ik heb zelf liever clarkson. maar chris vind ik ook een hele goeie

Reageer op deze video

Hillclimb - BMW E30 M3 DTM EVO

Hillclimb – BMW E30 M3 DTM EVO

Ferrari Enzo in WRC Stijl

Ferrari Enzo in WRC Stijl