in

Top Gear Season 20 Episode 2

We zijn aanbeland bij de tweede aflevering van Top Gear Season 20. De aflevering  van vorige week kreeg internationaal veel kritiek te verduren, Jeremy Clarkson zei daarover op Twitter: “It wasn’t our strongest but we do have some gems later in the series.”

In deze tweede aflevering van Top Gear season 20 zien we Jeremy achter het stuur van de BAC Mono, een lichtgewicht track tool met een 2.3 liter viercilinder Cosworth motor met 280 pk en 280 nm koppel. Hij weegt slechts 540 kilogram en daardoor heeft hij een pk-gewichtsverhouding van 520 pk per ton.

Daarnaast rijdt Jeremy Clarkson ook nog de Ferrari F12 Berlinetta, een auto die we eigenlijk vorig seizoen al hadden verwacht maar sowieso een item om naar uit te kijken. Richard Hammond gaat in deze aflevering nog op zoek naar de beste Taxi ter wereld en James May organiseert een race als eerbetoon aan BBC Center.

Tot slot is regisseur Ron Howard  op bezoek om de film Rush te promoten en plaats te nemen in de Astra rijden voor ‘a star in a reasonably priced car’. De ingrediënten voor een goede aflevering zijn aanwezig dus wacht niet te lang en bekijk snel Top Gear Season 20 Episode 2.

Video: Top Gear Season 20 Episode 2

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

3 Reacties

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

2013 Maserati Ghibli Review

2013 Maserati Ghibli Review

Porsche GT2 9ff vs GT-R AMS Alpha 12+

Porsche GT2 9ff vs GT-R AMS Alpha 12+