in

Top Gear Season 21 Episode 3

Mocht je gisteravond niet naar de BBC hebben kunnen kijken, de derde aflevering van Top Gear Season 21 staat hieronder voor jullie klaar. Zoals de meeste van jullie wel weten is het op dit moment serieus nat in Groot-Brittannië en dat heeft ook gevolgen voor Top Gear.

In het eerste item van episode 3 rijdt Jeremy Clarkson met de Zenvo ST1, een Deense supercar met 1080 pk! Het vermogen van dit beest wordt geleverd door een 6.8-liter V8 met turbo én supercharger. Het gevolg is dat de ST1 zonder tractioncontrol nauwelijks in rechte lijn te houden, helemaal als het nat is.

De rest van de aflevering bestaat uit een road trip door Oekraïne. Jeremy, James en Richard moeten ieder een driecilinder, 1.0-liter stadsauto kiezen en zich melden bij Crimean Peninsula aan de Zwarte Zee. De trip met de Volkswagen Up, Ford Fiesta Ecoboost en Dacia Sandero is niet alleen vermakelijk maar ook bijzonder interessant aangezien er redelijk wat historische plaatsen bezocht worden. De grote vraag is natuurlijk, hoe goed zijn deze kleine stadsauto’s en welke is de beste?

Verder zien we in Top Gear Season 21 Episode 3 het ‘laatste’ nieuws en komt James Blunt op bezoek om tijdens een weeralarm de rode Opel Astra over het circuit te jagen.

Video: Top Gear Season 21 Episode 3

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

5 Reacties

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Coast To Coast in Zes Minuten

Coast To Coast in zes minuten

Jay Leno's Garage - Superformance Shelby Daytona Coupe

Jay Leno’s Garage – Superformance Shelby Daytona Coupe